Voorstellen verenigingsadviseur

Voorstellen verenigingsadviseur


Even voorstellen: mijn naam is Dionne Talstra en sinds 1 februari ben ik werkzaam als verenigingsadviseur bij de gemeente Maassluis.

Ik heb een achtergrond in bestuurskunde en ben van jongs af aan actief binnen de sportwereld. Van plezier tot cohesie, van gezondheid tot sociale ontwikkeling; sport heeft een grote maatschappelijke waarde. Daarom ben ik ontzettend enthousiast dat ik mij in mijn werkzaamheden met sport mag bezighouden.

Als verenigingsadviseur sta ik tussen de gemeente en de sportverenigingen in en probeer ik jouw vereniging te ondersteunen waar dit mogelijk is. Ik geef vrijblijvend informatie, advies en ondersteuning met als doel een bijdrage te leveren aan het optimaliseren en functioneren van jouw vereniging. Zo ben ik een vraagbaak op het gebied van onder andere leden (werving en behoud), vrijwilligers, verenigingsontwikkeling, sportstimulatie en -innovatie en een veilig sportklimaat.

Verder informeer ik jullie zo nu en dan per mail met tips en updates over het ondersteuningsaanbod. Ik streef ernaar om zo veel mogelijk informatie te bundelen in de nieuwsbrief om zo geen overvloed aan informatie te creëren.

 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze Verenigingsadviseur Dionne Talstra:

d.a.talstra@maassluis.nl

06 29 56 89 76