de Buitenbaas | bootcamp | leefstijladvies | personal training

Informatie (inschrijven en kosten)

Hoe werkt het?
Inschrijven voor de bootcamptrainingen van de Buitenbaas gaat in drie stappen.

 1. Maak een account aan via Inloggen | Aanmelden als deelnemer. 
 2. Koop via deze site Sportpas Credits. Er zijn meerdere abonnementsvormen maak alleen gebruik van automatische incasso* bij de keuze voor een maandabonnement. Zolang je over Sportpas Credits beschikt kun je inschrijven voor de trainingen. Zijn je credits op dan koop je die eenvoudig bij. 
 3. Schrijf je voor elke training in. Na de training staat automatisch de training van de volgende week op het overzicht.
* over de strippenkaarten
De strippenkaart geeft je de mogelijkheid om tien lessen te volgen. De geldigheid van de strippenkaart is een half jaar. Heb je bij in totaal tien trainingen ingeschreven dan wordt handmatig je tegoed teruggezet naar nul en dien je opnieuw een abonnementsvorm te kiezen. Na een half jaar vervalt het tegoed op de strippenkaart. Op je profielpagina is een veld toegevoegd waar ik handmatig het resterend aantal strippen vermeld (uiteraard alleen als je die betaaloptie hebt gebruikt). 
 
Account aanmaken nieuwe klanten en proefles
Vul de gevraagde gegevens in en bevestig de link in de mail die je ontvangt. Daarmee is je account direct actief. Vervolgens schaf je Sportpas Credits aan en kun je inschrijven voor de trainingen of een proefles.
 
Sportpas Credits kopen
Op je profielpagina vind je de geldigheidsduur van je Sportpas Credits. Beschik je over voldoende credits dan kun je eenvoudig inschrijven voor de trainingen. Inschrijven is verplicht voor elke training die je wilt doen. Van elke inschrijving ontvang je een e-mailbevestiging en alle e-mailberichten vind je terug op je profielpagina. Vooralsnog kun je inschrijven voor één training per week. Sportpas Credits zijn er voor € 5,- (proefles), € 10,- (één les), € 80,- (strippenkaart voor 10 lessen, half jaar geldig), €27,50 (één maand). Vanaf eind 30 juni 2024 kun je credits aanschaffen voor het volgende halfjaar (geldig tot en met 31 december 2024), de prijs daarvoor is € 159,- (€ 26,50 p/m).
 
Inhoud training
Geen enkele training is gelijk. We proberen elke week weer een unieke uitdaging te verzinnen. We doen hardlopend een warming-up. Vervolgens doe je flink wat oefeningen waarin kracht, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen aan bod komen. Doel is altijd dat er binnen de oefening flink gevarieerd kan worden zodat je je eigen intensiteit kan kiezen. Maar soms lukt dat niet en dan moet je gewoon door....... tussen de oefeningen rennen we vaak nog een stukje. Na een uur heb je dan vaak wel een kilometer of 3 à 4 gelopen en kom je voldaan weer terug bij de startlocatie. Beschouw die 3 kilometer dan ook als beginniveau. Het is wel fijn als je die makkelijk kan afleggen. Vooralsnog is het verschil tussen de entree mode en de beast mode (19.00 en 20.00 uur) vooral een kwestie van instelling... in de laatste groep gaan we wat harder en sneller. Ik probeer regelmatig van startlocatie te wisselen zodat je heel Dalfsen leert kennen. Let dus even goed op waar de startlocatie de volgende week is. Vanaf begin april starten we in het bos!

Zondagtraining
Ook op zondagochtend 9.00 uur, traint er een groep. Om 10.00 uur is er momenteel een lesgroep voor startende bootcampers die de Dalfser Obstakel Loop gaan doen (clinic 8 weken). Je kan al wel een stuk hardlopen maar voelt je nog niet zo thuis in de bootcampwereld of wil het eens proberen? Aarzel dan niet en laat me even weten dat je belangstelling hebt. Je kan ook direct inschrijven voor de proefles.
 

Spelregels

 1. zonder inschrijving kun je niet meedoen aan de training.
 2. aan de les kunnen maximaal 16 bootcampers meedoen, schrijf tijdig in anders zit de groep vol.
 3. abonnementen en geldigheidsduur. Voor elk abonnement geldt dat je zelf de duur van het abonnement bepaalt. Besluit je ondanks je abonnement om niet meer te trainen dan is dat jouw eigen keuze. Gemaakte kosten worden dan niet teruggestort. Een uitzondering kan worden gemaakt voor een langdurige blessure, waardoor je echt niet mee kan doen.
 4. de trainer is deskundig, enthousiast, bevoegd en bekwaam om de lessen te verzorgen. Desondanks kan er wat gebeuren en dien je je eigen ziektekostenpolis aan te spreken indien er medische kosten gemaakt zouden moeten worden (maar we gaan ervan uit dat dat niet gaat gebeuren).
 5. startlocatie varieert, kijk goed bij de les waar we verzamelen, voordeel is dat je zo heel Dalfsen leert kennen
 6. info: belangrijke berichten gaan via het e-mailadres dat aan je account gekoppeld is en via de What's App groep 'de Buitenbaas'
 7. kleding; je traint buiten en daar kan het nat, vies of warm zijn. Soms zijn er ook beestjes die kriebelen. Kies dus zelf je eigen outfit, bij voorkeur met laagjes zodat je wat uit kan doen. Gebruik goede hardloopschoenen die je voldoende steun geven en vervang ze regelmatig als je veel kilometers maakt. Goede schoenen dempen de impact van sprongen op je knieën en heupen. Een reflecterend hesje of looplampje zijn een groot deel van het jaar ook handig omdat het dan donker is. In de winter zijn handschoenen en een muts plezierig, maar dat is aan jou!
 8. Ingeschreven en ben je toch verhinderd? Zelf weer uitschrijven staat de site niet toe. Geef het even aan me door dan maak ik je inschrijving ongedaan. 
 9. Waardevolle spullen laat je thuis. Je sleutels draag je zelf mee of geef je (bij wijze van uitzondering) aan de trainer. De trainer heeft altijd zijn mobiele telefoon bij zich. 


Vragen?
Direct contact met Erik Holtman: 06 2123 8780.

 de Buitenbaas NL (@debuitenbaas.nl)