de Buitenbaas | bootcamp | leefstijladvies | personal training

Nieuws

Aanbod maandag, testdag, touwklimmen, cross

Gepubliceerd op maandag 27 november 2023

 


 
 

Beste mensen,

Donderdag 30 november start 19.30 uur, nazit Trefkoele
Aanstaande donderdag 30 november trainen beide groepen samen om 19.30 uur. Na afloop is er chocolademelk in de Trefkoele. Een mooie gelegenheid om nog wat rijmwoorden te verzamelen! Neem wat droge kleding mee.

Nieuwe groep: vanaf maandag 8 januari, 19.00 uur
Op verzoek van een aantal bootcampers wordt het aanbod uitgebreid met de maandagavond 19.00 uur. Aanmelding voor deze lessen is echter een stuk minder vrijblijvend. Hoe werkt het?

  • Je schrijft je in voor een blok van acht achtereenvolgende lessen op maandagavond. Start maandag 8 januari, laatste les van het eerste blok op maandag 26 februari).
  • De kosten voor een blok zijn € 64,- (voor 8 lessen dus), bij inschrijving direct te voldoen
  • Minimaal aantal deelnemers per blok is 10 (maximaal 14)
  • Ben je een keer verhinderd op maandag dan kan je de les 'inhalen' op donderdagavond of zondagochtend

Testdag baan Ommen, zondag 14 januari 12.00 uur
Op zondag 14 januari bied ik gelegenheid om (mooi aan het begin van het jaar) je conditie te testen. Na een uitgebreide warming-up met wat loopscholing starten we met de Coopertest. Een test waarin je probeert in 12 minuten een zo groot mogelijke afstand te lopen. Daarna doen we ook nog een snelheidstest (sprinten), één krachttest (push-ups) en een lenigheidstest. Ook meet ik je buikomtrek. De resultaten geven straks een mooi beeld van je conditie en motiveren je vast om hard te blijven trainen. Minimaal aantal deelnemers 6.

Touwklimmen, donderdag 28 december 22.00 uur
U vraagt, ik draai... Op verzoek een korte extra les met aandacht voor touwklimmen. Wil je graag meedoen met een survivalrun maar aarzel je omdat je nog niet zo vaardig bent met touwen? Doe dan mee met deze les touwklimmen. Ik probeer je dan tips te geven hoe je een aantal obstakels kunt 'aanvallen'. We doen dit in zaal 2 van de Trefkoele. Neem wel schone (zaal)sportschoenen mee. Meer info over de verschillende technieken zie bv. Klimtechnieken

Postief Gezond Dalfsen, vrijdag 5 januari
Op vrijdag 5 januari vanaf 13.00 uur wordt er in de Trefkoele wederom de inspiratiedag Positief Gezond Dalfsen georganiseerd. De Buitenbaas is er ook met een stand en informatie over leefstijl en bootcamp. 

Cross, survivalrun
Vind je het leuk om mee te doen met een hardloopwedstrijd (en een echte cross), dan zijn er veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld:

  • zaterdag 30 december in Hoonhorst, afstanden 2,5 - 6 en 10 km.
  • zaterdag 13 januari in Wijthmen, afstanden 5 en 10 km.
  • een echte survivalrun op zaterdag 2 maart in Zwolle de Thorrun, afstanden 5, 9 en 12 km met diverse obstakels.
  • meer crossen, runs etc. op de pagina Challenges

Zondaggroep, 9.00 uur
Ook op zondag kun je trainen. We starten elke zondag steeds om 9.00 uur. Verzamelpunt is het bankje aan de Diezerstraat (zomer verzamelpunt). Voordeel van deze locatie is dat het bos dichtbij is. Een zachte ondergrond voor je lunges, burpees en sprongen! Bovendien kom je op plekken waarvan je niet wist dat die bestaan in Dalfsen!
 

Met vriendelijke groet,
Erik Holtman
tel. 06 2123 8780.
 

Recente nieuwsitems