de Buitenbaas | bootcamp | leefstijladvies | personal training

Leefstijladvies en personal training

De Buitenbaas.nl: leefstijladvies en personal training

Sterke naam! Hoe kom je er op!

Buitensporten is heerlijk, de frisse wind, zon op je gezicht, de geur van vers gras of natte bladeren, geruisloos lopen door de verse sneeuw. Onverwachts een ree tegenkomen tijdens je rondje door het bos. Say no more!

Ik durf mezelf best een omni-sporter te noemen. Begonnen met voetbal, later tennis en basketbal, hardlopen en triathlon. Logisch dus dat je de Academie Lichamelijke Opvoeding gaat doen, nou ja logisch? Er waren meer belangstellenden in die tijd.. Vervolgens een korte periode als sergeant sportinstructeur gewerkt voor de Koningin of het land zo u wilt en weer later afgestudeerd als bewegingswetenschapper. Als directeur van Sportscan sinds 1998 actief achter de pc rapportages schrijven en onderzoeken doen. Daarnaast creatief produkten ontwikkelen zoals sportpas.nl, sportgids.nl en sportkeuzewijzer.nl. Eigenlijk altijd met de focus op een leven lang bewegen.

Als personal trainer begeleid ik graag mensen die gemotiveerd zijn om te werken aan hun leefstijl. Ik help u graag om fysiek actief te worden en gezondere keuzes te maken.

Als leefstijladviseur help ik u bij het maken van gezonde keuzes. Mijn voorstel voor de APK is dan:

Wat zeggen anderen:

Vrouw, 34 jaar:
In 2022 ging het bij mij qua gezondheid even niet de goede kant op. Op zich niets alarmerends, maar toch: een paar kilo's erbij, bloeddruk te hoog en weinig energie. Via via kwam ik in contact met Erik voor een aantal coachingssessies. Vooral met het doel wat concrete adviezen te krijgen en hierdoor weer even de negatieve spiraal te doorbreken.

Met een aantal gesprekken kwamen we, al wandelend, een heel eind: Erik luistert rustig, schuwt de 'vervelende' vragen niet en kan daardoor heel concreet en eenvoudig advies geven. Met (gelukkig!) haalbare doelen. Want het moet ook aansluiten bij de huidige leefstijl. Concreet gezegd heeft dit korte traject bijgedragen aan bewustwording en een aantal haalbare stappen die ik vandaag de dag nog kan volhouden: meerdere keren per week bewegen, een kleine aanpassing in het voedingspatroon én belangrijke 'blokken' in de agenda te reserveren voor, jawel; rust. Kortom: van harte aanbevolen!
 

 

Man, 37 jaar.
In het najaar van 2022 ben ik in contact gekomen met Erik. Het stoppen met teamsport, de geboorte van een kind, een verbouwing, dit alles combinatie met een fulltime baan zorgde er voor dat de focus niet meer lag op mijn eigen vitaliteit. Onbewust zat ik in een patroon wat mij een stabiele groei van 10 extra kilo in vijf jaar tijd opleverde. Tijd om weer aan mijzelf te werken! Erik zorgde er voor dat ik bewust werd van mijn huidige patroon. Wat wordt er gegeten? Wanneer wordt er bewogen etc? Door deze bewustwording ben ik beter in staat om d.m.v. kleine aanpassingen en stapjes mijn oude patroon te doorbreken.Middels de gesprekken met Erik ontving ik nieuwe handvatten om volgende stapjes te zetten. Mijn nieuwe patroon is, met de kleine stapjes, prima vol te houden. Na vier maanden voel ik mij een stuk vitaler en ja, ook de kilo's gaan als een speer!

 

De selectie van Hooge Graven Golfclub Ommen volgden een 8 weeks trainingsprogramma in voorbereiding op de competitie.

  • Er zat een goede afwisseling in de oefeningen. Voor de duur van de trainingen denk ik dat het goed was.
  • Inhoud en variatie was heel erg goed
  • Ik vond de training had een goede balans. De training in het bos vond ik ook heel leuk.
  • Het programma heeft me erg geholpen om me fysiek sterker te worden. De 27 holes kan ik nu goed aan.
 

Opleidingen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door de Buitenbaas NL (@debuitenbaas.nl)

Lees de A4 flyer november 2022.