Station tot Station Loop woensdag 29 mei 2024

Startnummer overdragen?

Startnummer overdragen?

Eén van onze duurzame services is het overdrachtformulier. Heb je ingeschreven voor de Station tot Station Loop maar kun je toch niet meedoen? Via het overdrachtformulier 2023 regel je zelf dat je startnummer overgaat naar een andere loper. Klik op de link voor meer informatie. Het startnummer van de loper van wie je het startbewijs overneemt vind je hier

Hieronder kun je contact zoeken met lopers die hun startnummer dit jaar niet kunnen gebruiken. Wil je van je startnummer af, stuur dan een mail met je naam, e-mailadres of telefoonnummer en we voegen je toe aan onderstaande lijst zodat belangstellenden je kunnen benaderen.

NB: de kosten voor deelname worden geïncasserd bij diegene die de incasso heeft afgegeven. Dit is diegene die zich via de officiële weg bij ons heeft ingeschreven. Neem je het startnummer over dan moet je onderling zelf even afspraken maken over de overnamekosten.

NB: startnummers overgedragen na 12 mei? De startnummers zijn reeds per post verzonden en zullen zo rond vrijdag 19 mei aankomen op het adres van de 'verkoper'. Spreek dus na 12 mei af met de 'verkoper' hoe je het startnummer en de deelnemersbrief in ontvangst kunt nemen.

Naam E-mailadres of telefoon Hier geplaatst op
Guido den Heijer guido_denheijer@hotmail.com
06 5578 7032
22 mei 
Henk Jan of Cisca henkjanenciska@outlook.com
06 46747833 
22 mei
Alette de Boer alettemijn@hotmail.com 22 mei 
Jan Boeve jrboeve66@gmail.com 29 mei
Franc van Erck franc83@live.nl 30 mei (afhalen Dalfsen)
Marten Beeftink info@eduvitalis.nl 30 mei (afhalen Hattem)
Nadja Ottens homansottens@gmail.com 30 mei
Edward Otten Info@edwardotten.nl 30 mei
Yvonne Kamies yvonnekamies@hetnet.nl
06 3007 1643
31 mei (omgeving Emmen)