Station tot Station Loop woensdag 25 mei 2022

Loopclinic

Loopclinic ACO
Atletiekvereniging ACO Van Elderen organiseert een loopclinic! Op de prachtige kunststofbaan baan van de atletiekvereniging in Ommen word je begeleid naar de Station tot Station Loop op 27 mei 2020. Je betaalt hiervoor slechts €50,- (excl. inschrijving Station tot Station Loop). De loopclinic vindt plaats vanaf dinsdag 24 maart 2020 en daarna op elke dinsdagavond tot aan de Station tot Station Loop en start om 19.30 uur.

Of je nu een beginnende- of een ervaren loper bent, daar wordt natuurlijk rekening mee gehouden in de trainingen. Werken aan je conditie loopt als een rode draad door de loopclinic. Je moet daarbij denken aan training van enkele basiseigenschappen als lenigheid, kracht, snelkracht, (loop-)coördinatie en uithoudingsvermogen. Het trainingsschema van de clinic kunt u hier vinden.

De inschrijving voor de loopclinic gaat gepaard met de inschrijving voor de Station tot Station Loop. Op 1 februari om 18.00 uur gaat de inschrijving open.

Let op
De loopclinic valt buiten de organisatie van de Station tot Station Loop. Voor meer informatie over de loopclinic kunt u contact opnemen met ACO-trainer Cor Bronk, corbronk@hetnet.nl, of kijk op http://acovanelderen.nl.