Station tot Station Loop woensdag 29 mei 2024 (15e editie)

Nieuws

Bedankt voor de prachtige loopavond van station tot station!

zondag 29 mei 2022

Beste toppers van de stationloop 2022,

Wij willen iedereen bedanken voor de fantastische, sfeervolle loopavond. Dit jaar was de zon niet aanwezig maar we hebben de beste loopomstandigheden gehad. Ondanks de tegenwind liepen veel mensen een persoonlijk record. Ook het parcoursrecord werd verbroken door Danny Koppelman van ACO van Elderen met een tijd van 50 minuten en 15 seconden. De eerste dame over de streep in 1 uur, 2 minuten en 52 seconden was Tess Boekema van Phanos.

We willen onze 80 vrijwilligers vooral heel erg bedanken. Ook na 3 jaar kregen we alles weer voor elkaar. We hopen dat iedereen er weer is in 2023 want het is fantastisch om dit evenement neer te zetten zodat iedereen kan lopen.

Schrijf in je agenda: De 14e Station Tot Station Loop 31 mei 2023!

Nagenieten
Op onze website vind je de linkjes naar verschillende filmpjes en foto's. Er zijn mooie fotoreportages gemaakt door Lamberth Fotografie, Jan Noordman, Spieker Sportfotografie, Ale Maring en Ton Hollegien. Willen julie de fotografen noemen als je de foto's gebruikt voor social media? Vechtdal TV heeft op youtube een mooie sfeerimpressie staan en Vechtdal FM was aanwezig met een gehele radio uitzending maar deze is helaas niet terug te luisten.

Gevonden voorwerpen
We hebben nog een paar kledingstukken gevonden bij de start. Twee vesten (blauw en zwart) en een loopshirt (oranje). Mail ons als je wat mist.

Bissinghrun 25 juni 2022
Heb je de smaak te pakken na de Station Tot Station Loop, wil je voor een kortere afstand gaan of ga je voor een nieuw persoonlijk record? Na 3 jaar afwezigheid organiseert ACO van Elderen op zaterdag 25 juni de Bissinghrun te Ommen, voorheen de halve marathon Ommen, Deze loop heeft de volgende onderdelen:

  • 2,5 km - Kidsrun 
  • 5 Engelse mijl (gecertificeerd) 
  • 10 Engelse mijl (gecertificeerd) 

Start en finish is op de parallelweg t.h.v. de haven in Ommen. Het parcours van de verschillende afstanden loopt door het buitengebied Varsen, over de stuw van Vilsteren terug naar Ommen. (Precies de andere kant van de Vecht waar de Stationloop langs gaat, dus eveneens het prachtige groene vechtdal!) Je kan je aanmelden via: inschrijfformulier tot en met 23 juni a.s. Op 25 juni kan je ook nog na-inschrijven tot een half uur voor de start van de betreffende afstand! Kijk voor meer informatie op: www.bissinghrun.nl Hopelijk zien we jullie daar, ACO van Elderen

Plinq Loopfestijn Dalfsen zaterdag 3 september
Na 2 jaar van afwezigheid zijn we blij dat we weer het Plinq Loopfestijn Dalfsen mogen organiseren. Dit jaar op zaterdag 3 september 2022. Het parcours is vernieuwd en we starten vanaf een nieuw start- en finishgebied in het centrum van Dalfsen. Inschrijven kan hier en meer informatie op de site van het Plinq Loopfestijn Dalfsen.

Nieuws
Blijf op de hoogte van alle updates en nieuwtjes en volg ons op Twitter of Instagram (nieuw!) en like ons op Facebook. Bekijk ook onze website. www.stationloop.nl We zien je graag volgend jaar! De Station tot Station Loop Namens het bestuur Stichting Station tot Station Loop info@stationloop.nl

Recente nieuwsitems