Spurd JeugdSportPas Purmerend

Spurd JeugdSportPas

Een sport mag maar 1 keer gekozen worden om kennis te maken.

Met de Spurd-JeugdSportPas (JSP) maak je voordelig kennis met verschillende leuke sporten. Vul hieronder een sport in of kijk in het overzicht aanbod voor een sport naar keuze. Er kan voor meerdere cursussen per periode en per schooljaar ingeschreven worden, maar een sport mag maar 1 keer gekozen worden om kennis te maken. Een cursus kost €8,20 voor 3 tot 5 lessen.

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Maak eerst account aan en schrijf je in!

Maak account aan via de knop aanmelden account | inloggen hieronder.
Heb je al een account log dan direct in (rechtsboven).

Aanmelden account | inloggen

Filmpje uitleg inschrijven

SPURD heeft een filmpje gemaakt over het inschrijven voor activiteiten.

Bekijk instructiefilmpje

1- Aanmaken account
Je maakt een account aan voor de JSP via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen zijn nodig om je te kunnen informeren over de activiteit die je wilt doen. Vul alle gevraagde gegevens in anders werkt het systeem niet.

2- Inloggen
Met je account kun je meteen inloggen. Om in te schrijven moet je altijd eerst inloggen.

3- Activiteiten
Voor het actuele sportaanbod van Spurd klik je op 'Overzicht Aanbod'. De informatie staat in kolommen.
- In de eerste kolom (Sport) zie je onder welke sport de activiteit valt. Streetdance en ballet bijvoorbeeld zijn allebei danssport. Klik je op de link in de eerste kolom, dan ga je naar een pagina met meer informatie over de sport.
- In de tweede kolom (Activiteit) staat de naam van de activiteit waarvoor je je kunt aanmelden. Voor uitgebreide informatie over deze activiteit moet je in de negende kolom op 'INFO' klikken.
- In de derde kolom (Startdatum) staat de eerste dag van de cursus. Meestal bestaat de activiteit uit 5 lessen
- In de vierde kolom (Aanbieder) staat de sportaanbieder die de activiteit organiseert. Wanneer je op een link in de vierde kolom klikt, krijg je meer informatie over de sportaanbieder.
- In de vijfde kolom (Plaats) staat de wijk waar de activiteit wordt gehouden.
- In de zesde kolom (Plaatsen) staat het aantal plaatsen van de cursus dat nog beschikbaar is. De JSP werkt volgens het principe 'Wie het eerst komt...', dus wees er op tijd bij.
- In de zevende kolom (Lessen) ) staat het aantal lessen van de activiteit of cursus, meestal 5 lessen.
- In de achtste kolom (Groepen) staat voor welke leeftijdscategorie (groepen) de activiteit bedoeld is.
- De negende kolom (INFO) is om aan te melden. Hier moet je op klikken om meer informatie over de activiteit te zien, en om je aan te melden voor deze activiteit!
- In de tiende kolom zie je of er nog plaats is (groen), of de cursus bijna vol is (oranje) of dat de cursus vol is (rood).

4- Opgeven / inschrijven voor een activiteit
Om in te schrijven voor een activiteit klik je op de 'INFO-button' die bij de activiteit hoort. Je krijgt dan een pagina te zien met daarop alle informatie over de cursus en de aanbieder. Wanneer je ingelogd bent, zie je onderaan de pagina de 'aanmeld button'. Wanneer je er op klikt, krijg je een e-mail met daarin alle informatie over de cursus. In deze e-mail staat ook een link. Hierop moet je klikken om je inschrijving te bevestigen. Pas dan wordt je inschrijving geregistreerd en sta je op de deelnemerslijst!

5- Betaling
 
Deelname aan een sportcursu kost € 7,50 of € 9,00. Pas na betaling van het bedrag is het kind ingeschreven. Betalen voor inschrijving kan - na het aanmaken van het gratis account en aanmelding voor een sportcursus - op vier manieren:

* iDEAL: inschrijving direct geregeld en je kind is zeker van de gewenste cursusplaats.

* PINbetaling balie kantoor Spurd (Gorslaan 60d), inschrijving is dan geregeld.
* contante betaling balie kantoor Spurd (Gorslaan 60d), inschrijving is dan geregeld.
Openingstijden maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur.

* internet bankieren:
bedrag overmaken naar NLABNA0975334883 van Spurd onder vermelding van 'JSP/naam kind + sportcursus'. Bel om de inschrijving te voltooien daarna - maandag tot en vrijdag tussn 08.30 uur en 17.15 uur - met (0299)418100. De verwerkingstijd van de bijschrijving is ongeveer drie werkdagen; het is mogelijk dat intussen een ander kind is ingeschreven.

<<Vorige pagina

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!