Spurd JeugdSportPas Purmerend

Informatie

Spurd werkt samen met diverse sportaanbieders in de gemeente Purmerend. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende sporten zonder dat je lid hoeft te worden. Je kunt via de JeugdSportPas heel veel sporten uitproberen, totdat je de sport vindt die bij je past! Hoe? Lees ook de veelgestelde vragen. Een kind mag dezelfde sport of sportieve activiteit niet in een andere periode of in een ander schooljaar nog eens proberen. 

Aanbod bekijken 
Het actuele sportaanbod kun je bekijken bij het tabblad  OVERZICHT AANBOD Je kunt in de diverse kolommen zoeken. De groene INSCHRIJVEN knop geeft je meer informatie over de desbetreffende sportieve activiteit. Via de gele knop INLOGGEN kan een account aangemaakt worden.

Wisselend aanbod
Het is aan te raden regelmatig een bezoek te brengen aan deze site. Het aanbod wisselt elke periode.
Mogelijk staat er op dit moment geen activiteit in de lijst waaraan je wilt deelnemen, dit kan de periode erop veranderd zijn.

Aanmelden en inschrijven

Aanmelden kan vanaf september voor alle periodes. Je kunt ook per periode aanmelden. Er kan voor meerdere cursussen per periode en per schooljaar ingeschreven worden, maar een sport mag maar 1 keer gekozen worden om kennis te maken.

Hoe werkt het?

De eerste keer maak je een (gratis) account aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. In de handleiding PDF-bestand staat overzichtelijk uitgelegd hoe je een account kun aanmaken en hoe je je voor een activiteit kunt inschrijven.

Nadat je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je inloggen en het aanbod bekijken (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op de groene
INSCHRIJVEN knop te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan aanmelden via de Ik Wil me aanmelden. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Overleg wel even met je ouders! Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel moet dan voor elk kind een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Iedere keer als je de site bezoekt kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Bewaar deze gegevens dus goed!

Betaling
Betaling gaat via iDEAL (direct), PIN- of cashbetaling (in kantoor Spurd) of internetbankieren (enkele werkdagen).
Deelname aan een sportcursus kost € 8,20, pas na betaling van dat bedrag is de cursist ingeschreven.

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst een (gratis) account aanmaken. Vervolgens krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: het aanmaken van een account moet je bevestigen via de link in de e-mail die je krijgt. Je moeder of vader betaalt direct met iDEAL.

Sportaanbod
Klik hier voor het actuele sportaanbod van de Spurd - JeugdSportPas.

Vragen?
Klik hier voor veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij of wil je meer informatie, neem dan contact op met jeugdsportpas@spurd.nl of (0299-418100).