Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Zelf volleyballen

Ben je helemaal enthousiast geraakt van het volleybalspelletje, meld je aan bij een van onze lokale volleybalverenigingen. Ook zijn er vanwege het WK een aantal in hoogte verstelbare buitensportnetten geplaatst in onze gemeente. Daar kun je naar hartenlust volleybal spelen in je vrije tijd met buren, vrienden of teamgenootjes.

Buitensportnetten

De buitensportnetten zijn geplaatst op schoolpleinen en sportveldjes in de wijk. Deze zijn openbaar toegankelijk en hier kun je naast volleybal ook badminton, tennis, pickleball of voetvolley spelen. Op onderstaande locaties vind je een buitensport- of openbaar volleybalnet.

• Nassauschool, Leeuwerikstraat 21 in Hattemerbroek
• CBS de Rank, Ruitersveldweg 10 in Wezep
• Kindcentrum de Schaapskooi, Veluwelaan 8 in Wezep
• IKC de Vlinder, Cotoneasterstraat 19 in Wezep *
• Agnieten College, Noordsingel 70 in Wezep
• Speelveld Maïsakker in Wezep
• Looschool, Bovenheigraaf 59 in ’t Loo
• Timotheüsschool, Tulpstraat 1 in Oldebroek

* Dit betreft een regulier volleybalnetVZK Wezep

Volleybalvereniging Van Zessen Klaar speelt zijn wedstrijden in de Kamphal in Wezep. Je kunt hier op verschillende manier meedoen: gewoon in de zaal, of als het weer het toelaat op de beachvelden in Wezep. Ervaren of nog nooit gespeeld, iedereen is welkom. Dit kan recreatief maar ook in competitief verband. Vanaf een jaar of 6 ben je van harte welkom.
Kijk voor meer informatie op hun eigen website.

Blauw Wit Oldebroek

Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en telt ongeveer 150 leden, waarvan ongeveer de helft jeugdlid is. Blauw Wit heeft momenteel 11 heren -, dames – meisjes en jongensteams. Deze teams spelen wedstrijden op verschillende niveaus binnen de competitieregio Oost van de Nederlandse volleybalbond (Nevobo). Naast de competitiespelende leden heeft Blauw Wit ook een groot aantal recreatieve leden, die veelal meetrainen bij de competitiespelende teams.
Kijk voor meer informatie op hun eigen website.