Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Doe mee! Vrijwilligers gezocht voor scootmobieltocht

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2024

Goed Bezig Oldebroek is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om te helpen of ondersteunen bij het organiseren van de scootmobieltocht door het prachtige Wezep en omstreken. Deze activiteit is bedoeld om onze scootmobielgebruikers de kans te geven om samen op pad te gaan, te genieten van de omgeving en nieuwe mensen te ontmoeten.

Wat zoeken wij?

Om deze route soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat alle deelnemers een prettige en veilige ervaring hebben, is er hulp nodig. De ondersteuning van vrijwilligers is van onschatbare waarde. Concreet wordt er gezocht naar mensen die kunnen helpen met:

Route uitzetten: Samen de mooiste en veiligste routes uitzetten.

Gezellig kletsen: Deelnemers gezelschap houden en zorgen voor een gezellige sfeer tijdens de rit.

Veiligheid waarborgen: Ervoor zorgen dat alles veilig verloopt en dat de deelnemers zich comfortabel voelen.

Meefietsen: Als fietser de scootmobielgebruikers begeleiden en ondersteunen waar nodig.

Waarom meedoen?

Deze scootmobieltocht biedt een prachtige gelegenheid om bij te dragen aan de gemeenschap en een verschil te maken in het leven van anderen. Bovendien is het een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en actief betrokken te zijn bij een positief en gezond initiatief.

Indien succesvol, hopen we deze activiteit een structureel karakter te geven en het een vast onderdeel van het wekelijkse of maandelijkse programma in Wezep te maken. Jouw inzet kan het verschil maken!

Aanmelden

Heb je interesse om te helpen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Laura Daanen buurtsportcoach bij Goed Bezig Oldebroek via LDaanen@oldebroek.nl of bel/app naar 06 57 62 98 59. Of kom gerust langs om te ervaren hoe het is bij onze volgende scootmobieltocht op donderdag 20 of 27 juni om 14.45 uur bij Dorpshuis de Brinkhof.

Recente nieuwsitems