Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Beweegroutes

Op zoek naar een toegankelijke manier om te bewegen? In de gemeente Oldebroek zijn er verschillende routes die zeer geschikt zijn voor een wandel-, fiets-, mountainbike- of hardlooptocht.

QR-Fit

In de gemeente zijn twee beweegroutes van QR-Fit: in Wezep en Oldebroek. Langs de route staan QR-codes die te scannen zijn voor een filmpje met oefeningen. Je kunt op drie niveaus bewegen, dus het is voor alle leeftijden te gebruiken. Download hiervoor de QR-FIT app en scan je fit.

Wandel- en hardlooproutes

Fiets- en mountainbikeroutes

De gemeente en omgeving ontdekken op de fiets?

Geocaching

Geocaching is schatzoeken met GPS aan de hand van geografische coördinaten. Ook in de gemeente Oldebroek kan je zoeken naar deze geocaches (schatten). Kijk op de website van de gemeente voor meer informatie over geocaching in Oldebroek.

Apps

Ommetje

Maak wandelen leuker met Ommetje. Met de mobiele app start je met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie of ga je de uitdaging aan tegen de rest van Nederland. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent.
Download de app in de App Store of de Google Play Store.

Strava

Houd je hardloopsessies of fietsritten bij en daag je vrienden uit met Strava. Ook kun je nieuwe routes ontdekken.
Download de app in de App Store of de Google Play Store.

Komoot

Ontdek wandel- en fietsroutes bij jou in de buurt of stippel je eigen route uit met Komoot. Ook kun je je ritten makkelijk delen met je vrienden. Download de app in de App Store of de Google Play Store.

Aanvullingen?

Weet jij een goede route die hier nog niet bij staat? Tip ons via goedbezig@oldebroek.nl.