Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Goed Bezig GPS puzzeltocht

Goed Bezig Oldebroek introduceert de Goed Bezig GPS puzzeltocht: twee tochten waarbij je door middel van Google Maps op jouw telefoon stickers gaat zoeken in de gemeente Oldebroek. Er is een puzzeltocht in Oldebroek en omgeving en één in Wezep en omgeving. Op de stickers staan de namen van bekende sporters, deze moet je op de juiste plaats in de puzzel op de invullijst invullen. Weet jij de puzzel op te lossen? Stuur het antwoord uiterlijk 28 mei naar goedbezig@oldebroek.nl en maak kans op een toffe prijs!

Hoe werkt het?

1. Print de invullijst, die vind je onderaan deze pagina. Let op: er is een aparte tocht voor Oldebroek en Wezep.

2. Open via de onderstaande link de landkaart op je telefoon of scan de QR code op het invulformulier. Er verschijnt een landkaart met daarop Goed Bezig-logo's.

3. Navigeer naar Goed Bezig-sticker.

4. Op elke Goed Bezig-sticker staat de naam van een sporter. Vul de naam van de sporter in op de juiste plek in de puzzel.

5. Kan je hem écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de Goed Bezig-sticker. Dit doe je door op het Goed Bezig-logo te klikken dat bij de locatie hoort.

6. Stuur de oplossing van de puzzel naar goedbezig@oldebroek.nl en wie weet win jij een toffe prijs!

Bekijk de kaart van Wezep en omgeving en van Oldebroek en omgeving.

Voorbeeld Goed Bezig-sticker

Voorbeeld sticker puzzeltocht

Spelregels

  • De stickers hangen op makkelijk begaanbare plekken. Je hoeft dus niet over hekken te klimmen. Denk aan je eigen en een ander zijn de veiligheid!
  • Ga overdag op zoek naar de stickers (tussen zonsopkomst en zonsondergang).
  • Probeer eerst zelf goed te zoeken. Kan je hem écht niet vinden, kijk dan in de omschrijving van de Goed Bezig-sticker. Dit doe je door op het Goed Bezig-logo te klikken dat bij de locatie hoort.
  • De stickers niet bekladden of weghalen. Zo houden we het leuk voor iedereen.
  • Schrijf de namen van de sporters op in de puzzel.
  • Houd de namen van de sporters geheim zodat iedereen zelf moet zoeken.

Download hier de invullijst voor Oldebroek en omgeving

Download hier de invullijst voor Wezep en omgeving

 

Vergeet niet een toffe foto te maken en Goed Bezig te taggen op Facebook en Instagram. Gebruik de #GoedBezigOldebroek en #GoedBezigPuzzeltocht. Wij zijn benieuwd of het jullie allemaal lukt!

Heel veel succes en veel plezier!