Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Mudokwan Wezep

Mudokwan Wezep is sinds 1984 al actief op de Veluwe met onderricht in vechtsport. De school werd opgericht door Sabum nim Frans Hoogenraad die zich sinds 1974 bezig hield met het Koreaanse Taekwon-do. Door de jaren heen werd de school beïnvloed door de vele andere scholen en stijlen waar Mudokwan Wezep mee samenwerkt. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de school naast Taekwon-do vanaf 2005 ook les ging geven in Jiu Jitsu.

Mudokwan Wezep kenmerkt zich vooral als een school voor en door zijn leden. We proberen dan ook ten alle tijden leden actief te betrekken bij de organisatie. De school is georganiseerd als een vrijwilligersorganisatie waarin het niet draait om geld maar om de krijgskunst. Net als de leerlingen is het enthousiasme voor de krijgskunst de drijfveer voor de leraren van Mudokwan Wezep om zich in te zetten voor haar leden.

Mudokwan Wezep heeft als missie zich in te willen zetten voor de verspreiding van kennis over krijgskunsten op de Veluwe. Wij focussen ons daarbij uiteraard op Taekwon-do en Jiu Jitsu maar staan tegelijkertijd altijd open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. De school is daarom sinds 1998 aangesloten bij de internationale budo federatie (IBF). Een landelijke organisatie waar alle stijlen krijgskunst zich kunnen aansluiten en hun kennis en kunde kunnen uitwisselen. De IBF sluit daarom als bond perfect aan bij Mudokwan Wezep en heeft in de loop van de jaren een positieve invloed gehad op de ontwikkeling van de school en de leden.

Bent u geïnteresseerd in krijgskunst/vechtsport dan bent u van harte welkom om eens te komen kijken in onze school. Trainingen zijn op maandagavond van 19:00 tot 20:00.

Activiteiten en sporten van Mudokwan Wezep

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.