Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Ga in de kerstvakantie op avontuur met Goed Bezig Oldebroek

dinsdag 19 december 2023

Op woensdag 20 december geeft buurtsportcoach Kevin Scholten van Goed Bezig Oldebroek het startschot voor het leukste buitenspel in kerstvakantie: Goed Bezig Caching: Kerst- en Nieuwjaarseditie. Goed Bezig Caching is een beweegactiviteit voor het hele gezin, op de Wezepse heide. Een zoektocht waarbij je aan de hand van een landkaart op de telefoon caches (bordjes met QR code) moet zoeken en kans maakt op prijzen.

“De activiteit is gebaseerd op geocaching”, legt Buurtsportcoach Kevin Scholten van Goed Bezig uit. “Dit is een buitenactiviteit en een spel waarbij je via een telefoon met GPS-functie overal ter wereld op zoek kunt gaan naar zogenaamde caches. Goed Bezig heeft hier hun eigen variant op bedacht.” Op de Wezepse Heide zijn overal caches (bordjes) verstopt. Aan de hand van een digitale landkaart kan iedereen op zoek naar de 15 caches die elk een letter opleveren. Bedoeling is om alle letters te verzamelen en er een zin van te maken. Onder alle inzendingen worden leuke prijsjes door Goed Bezig uitgereikt.
Meedoen

Het is een gratis activiteit, om mee te kunnen doen is alleen een telefoon met QR-code scanner en GPS-functie nodig. Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Ga naar de pagina over Goed Bezig Caching en doe mee met het allerleukste buitenspel van Wezep en omstreken!

Goed Bezig Caching kerstvakantie 2023

Recente nieuwsitems