Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Kwakkel’s Groente- en Fruithandel nieuwe partner Goed Bezig

vrijdag 10 juli 2020

SNS, Plus en Bredewold verlengen partnerschap


Oldebroek – Kwakkel’s Groente- en Fruithandel is de komende vier jaar verbonden als partner aan Goed Bezig – JOGG Oldebroek. Daarnaast verlengden SNS Bank, Plus van den Hoven en Bredewold Communicatievormgevers hun contract met vier jaar.

Werkfruit

Wim Kwakkel is met zijn groente- en fruithandel een bekend gezicht in Oosterwolde. Naast hun winkel in Oosterwolde staan ze ook al jaren op de markt in de regio. Een paradepaardje van de onderneming is wel het werkfruit wat verschillende bedrijven afnemen. Een paar keer per week verse snoepgroenten en fruit op de werkvloer. Daarnaast zijn ook gezonde traktaties of groente en fruit voor de sportkantine beschikbaar. Wim Kwakkel: “Wij zijn nog een ouderwetse groenteman die staat voor kwaliteit maar wel meegaat met alle nieuwe ontwikkelingen. Met ons partnerschap hopen wij een bijdrage te leveren aan een gezondere omgeving”. De onderneming is, naast het leveren van groente en fruit bij evenementen van Goed Bezig, ook beschikbaar voor educatie momenten met kinderen op scholen.

Verlengen

Naast Kwakkel verlengden SNS Bank, Plus van den Hoven en Bredewold Communicatievormgevers hun contract met vier jaar. De partijen leveren al langere tijd op eigen wijze een bijdrage aan een gezondere omgeving voor kinderen en jongeren in de gemeente Oldebroek. Door de partners voor langere tijd aan zich te binden ontstaat er meer continuïteit. Met LOCO Media Groep, Stichting Kindcentrum Oldebroek en Sportfondsen zwembad de Veldkamp komt het aantal partners hiermee op zeven. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg is blij met de nieuwe en verlengende partners: “We zetten als gemeente al een aantal jaar in op een gezonde leefstijl voor inwoners. De aanpak zorgt voor mooie momenten rondom activiteiten, maar ook bij het opvoedingsklimaat van kinderen en jongeren. De bijdrage van deze partners is daarbij onmisbaar, want: It takes a village to raise a child.”

 
Kwakkel, SNS Bank, Plus en Bredewold (niet op de foto) zijn de komende vier jaar partner van Goed Bezig Oldebroek.
  Foto: Van Kelly's Hand

JOGG – Gezonde jeugd, gezonde toekomst

De gemeente Oldebroek is sinds september 2014 een JOGG-gemeente. JOGG is een aanpak die bewezen effectief is om de stijging van bijvoorbeeld overgewicht bij kinderen en jongeren om te zetten in een daling. De kracht van de JOGG zit in de gezamenlijke aanpak en het herhalen van dezelfde boodschap. Op school, op straat, in de supermarkt, maar ook thuis wordt het daardoor makkelijker om gezonder te leven.

Recente nieuwsitems