Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Uniek Sporten, hoe zet je dat in beweging?

vrijdag 19 januari 2024

Weet je niet waar je moet beginnen om je sportaccommodatie rolstoeltoegankelijk te krijgen? Wil je graag een trainingsgroep waar mensen met een beperking lekker kunnen sporten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in bewegen met een beperking? Wij weten waar je tegenaan loopt en daarom organiseren HUB Hattem, Stip Heerde en Goed Bezig Oldebroek een informatieavond over Uniek Sporten.

Op woensdag 31 januari wordt in de Zwikmeule in Oldebroek een informatieavond gehouden voor verenigingen, vrijwilligers, zorgverleners of hulpverleners om in contact met elkaar te komen. Tijdens deze avond zullen het NOC*NSF, Mee Samen en twee ervaringsdeskundigen in korte toespraken/workshops jullie meenemen in de mogelijkheden, samenwerkingen en weerstand waar je als vereniging mee te maken kan krijgen. In twee uur (inloop 19:00 uur en de afsluiting 21:00 uur) worden jullie meegenomen langs een aantal belangrijke speerpunten.

Ga jij de uitdaging aan om (je te laten informeren, mee te denken of enthousiast te worden om) het sporten voor iedereen toegankelijk te maken?

Meld je dan aan via Karlijn Mooren: Kmooren@oldebroek.nl of 06 57 50 22 12

We hopen jullie daar graag te zien!

Recente nieuwsitems