Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

De Nationale Diabetes Challenge zet inwoners in beweging!

dinsdag 19 maart 2024

Goed Bezig Oldebroek lanceert voor de derde keer op rij de Nationale Diabetes Challenge; een wandeluitdaging in Wezep. Dit initiatief biedt een unieke kans om samen met de buurtsportcoach en zorgverleners aan de eigen gezondheid te werken. De Nationale Diabetes Challenges (NDC) richt zich op mensen met (pre)diabetes, chronische ziekten, overgewicht en beginnende bewegers.

20 weken wandelen

Vanaf 11 april verzamelen deelnemers zich wekelijks op donderdag om 10.00 uur bij Goed Bezig Oldebroek aan de Boterakkers 19 in Wezep. Onder begeleiding van een ervaren buurtsportcoach en zorgverleners zullen zij gedurende 20 weken niet alleen genieten van gezamenlijke wandelsessies, maar ook waardevolle tips ontvangen over het bevorderen van een gezondere levensstijl.

De Nationale Diabetes Challenge is een laagdrempelige manier om te werken aan een actievere levensstijl en het stimuleert positieve veranderingen in het dagelijks leven. Voor een bedrag van 5 euro kunnen deelnemers gedurende de hele uitdaging profiteren van begeleiding, inspiratie en gezelligheid.

Informatiebijeenkomst

Om alle geïnteresseerden goed voor te bereiden, wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd op donderdag 4 april om 10.00 uur. Hier krijg je meer details over het programma en kun je al je vragen stellen.

Inschrijven

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.goedbezigoldebroek.nl. Neem de eerste stap naar een gezondere toekomst en sluit je aan bij de Nationale Diabetes Challenge in Wezep!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Laura Daanen via LDaanen@oldebroek.nl of 06 57 62 98 59.

Recente nieuwsitems