Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Denk mee over activiteiten voor kinderen/jongeren met een beperking

vrijdag 8 maart 2019

WEZEP – Op donderdagavond 21 maart is er een mee denk avond voor ouders/verzorgers voor kinderen en jongeren met ASS, een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking. Vindt u dat er meer passende vrijetijdsbesteding moet komen voor deze doelgroep? Dan nodigen wij u uit om mee te komen denken over nieuwe invulling en ideeën.

Het initiatief komt vanuit ouder Hendriette Kroes : ‘Ik heb ervaren dat er weinig vrijetijdsbesteding is voor mijn dochter met een beperking. Ik zou graag met andere inwoners uit de gemeente Oldebroek na willen denken over een passende vrijetijdsbesteding’.

De mee denk avond wordt gehouden in De Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16, en start met een inloop om 19:30 uur. We beginnen om 19:45 uur. Zien we u dan?

Enquête

Naast de mee denk avond willen ook alvast wat extra informatie ophalen over sport- en vrijetijdsaanbod voor kinderen/jongeren met een beperking. U kunt ons helpen door een enquête in te vullen, klik hier voor de link   naar de vragenlijst.

Het zal slechts 5 minuten van uw tijd vragen. Alvast bedankt.

Het betreft een samenwerking tussen Nummer 13, bureau voor straathoekwerk, De Huiskamer van Wezep en Goed Bezig Oldebroek.

Flyer meedenkavond

Recente nieuwsitems