Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Hulp gevraagd tijdens avondvierdaagse Wezep

maandag 30 januari 2017

WEZEP - De projectgroep avondvierdaagse Wezep zoekt naar hulp bij de uitvoering van de wandelvierdaagse in Wezep van 15 tot en met 18 mei. De inzet van vrijwilligers als controlepost, verkeersregelaar of voor andere hand- en spandiensten is onmisbaar voor de organisatie.
Het is toch erg leuk om met een kleine inspanning actieve wandelaars vier dagen te zien genieten? Als jij wilt helpen kan dat voor één of meerdere dagen, meld je nu aan!

Controlepost (14+)
Als controlepost knip jij samen een vriend(in), familielid of buur de startkaarten van de wandelaars op een aangewezen punt in de route. Dit kost je maximaal twee uur op een avond. Aanmelden graag voor 15 maart.

Verkeersregelaar (18+)
Voor het veilig de weg overbrengen van alle wandelaars zijn verkeersregelaars nodig. Als verkeersregelaar moet je een e-learning cursus volgen. Dit wordt gratis aangeboden en is in één avond vanuit huis te behalen en vervolgens een jaar geldig. De tijdsinspanning per loopavond is zo’n twee uur. Aanmelden kan tot 1 maart.


Vrijwilligers zijn onmisbaar voor een veilig verloop van de avondvierdaagse

Hand en spandiensten (18+)
Op donderdagavond 18 mei wordt de avondvierdaagse afgesloten met een groots defilé. Hiervoor moeten in de middag en avond extra verkeersborden en dranghekken geplaatst en verwijderd worden. Dit vraagt maximaal anderhalf uur van uw tijd en opgeven graag voor 15 maart.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren, meld je dan via secretariaat@avondvierdaagsewezep.nl. De projectgroep avondvierdaagse Wezep van gymnastiekvereniging OLVO hoopt dat zich nieuwe vrijwilligers aandienen om zo weer een geweldige avondvierdaagse neer te kunnen zetten. Ook al bent u maar één avond beschikbaar, wees van harte welkom.

Recente nieuwsitems